Het verhaal achter YIQUE Organic Cosmetics

Als jong meisje had ze erg last van pluizig haar en een droge hoofdhuid. Ze probeerde van alles uit om gezonder haar te krijgen en ontdekte de kracht van rijstwater.

"Ik maakte altijd zelf rijstwater, maar het blijft maar een paar dagen goed. En de geur is ook erg zuur. Ik mengde rijstwater vaak met een voedende olie om een nog beter resultaat te krijgen."

Zo kwam Anjani op het idee om zelf een rijstwater haarmasker te ontwikkelen. De belangrijkste voorwaarde was dat er biologische en natuurlijke ingrediënten werden gebruikt, zodat je net als bij een zelfgemaakt haarmasker precies weet wat erin zit.

Samen met een team van deskundigen ging Anjani aan de slag om het perfecte recept te ontwikkelen. Het resultaat is een rijstwater haarmasker die voldoet aan de eisen, zoals natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen, sulfaten en parabenen. En daar is ze trots op!

Onze missie

YIQUE Organic Cosmetics staat voor zuivere, natuurlijke en biologische natuurcosmetica dat écht werkt. Het RICE 'n SHINE haarmasker bestaat voor 99.8% uit natuurlijke ingrediënten. Wij selecteren alleen de allerbeste ingrediënten, zodat de kans op irritatie of allergische reacties heel klein is.